In ’t zonnetje…

Gek van Fietsen

 

Al bijna 70 jaar is Gek van Fietsen een begrip in Alphen en omgeving. Dit mooie familiebedrijf is dé specialist als het gaat om fietsen en alles wat daarbij komt kijken. In het contact dat we hebben met mede-eigenaar Mark de Bruin, is het enthousiasme in elke vezel voelbaar.

“Ik ben er trots op dat we al jaren zo’n trouwe en fijne klantenkring hebben. We streven er elke dag naar om de beste in de regio te zijn en te blijven.”

De vraag naar (elektrische) fietsen is momenteel gigantisch en dat biedt natuurlijk veel kansen.

“Ja, we hebben het erg druk! Als specialist op het gebied van e-bikes zijn we dagelijks bezig onze klanten zo goed mogelijk te helpen en advies op maat te leveren. We vinden het heel belangrijk om mensen te stimuleren de auto te laten staan en te kiezen voor een duurzame manier van vervoer. Dat doen we niet alleen bij onze klanten, maar ook in het bedrijfsleven zijn we zeer actief en ondersteunen we ondernemers die ook hart hebben voor een duurzame samenleving.”

“Ik kwam in contact met Lessgo via mijn vriendin. Zij had hen geholpen met hun online marketing en stelde voor dat we eens kennis moesten maken. Toevallig stonden we ook open voor een goede partij die voor ons de pakketten uit handen kon nemen; de timing was perfect!”

“Als ondernemer vind ik het ook heel belangrijk om een ander iets te gunnen. Iwan en ik vonden elkaar al snel op het gebied van duurzaamheid en ik vond het ook meteen een aardige vent. Het plezierige aan onze samenwerking is ook het gemak: ik hoef maar een e-mail te sturen met de mededeling dat ik een pakket heb klaarstaan, op de afgesproken tijd komt de wagen van Lessgo voorrijden en aan het eind van de maand krijg ik een factuur; ideaal!”

Of Mark blij is met de samenwerking lijkt dus een overbodige vraag…

“We zijn echt niet de grootste klant van Lessgo, maar ze zetten altijd net een stapje extra. Dus ja, ik hoop dat we nog lang zullen samenwerken!”

 

Contact